19 June 2023, 06:17

1103 домогосподарства в Харківський області зареєстрували за травень для видачі грошової допомоги

За травень під час чергового етапу видачі грошової допомоги мешканцям Харкова і громад Харківської області працівниками громадської організації Мартін-клуб, яка є партнером міжнародної організації Mercy Corps за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) було зареєстровано 1103 домогосподарства, які потребують підтримки. Загалом оператори кол-центру прийняли і обробили більше 3500 дзвінків. 

Для реєстрації допомоги було задіяно дві команди: оператори колл-центру та реєстратори, які приймають громадян особисто в Харкові. Для маломобільних, літніх або людей, які не можуть пересуватися самостійно, працює наша бригада, яка може прибути за адресою та допомогти зареєструватися в проєкті.

“Хочу висловити вам велику подяку за вашу працю! Сьогодні волонтери приїхали додому до літньої людини, якій 84 роки, жінка дуже погано чує, але хлопці все зробили швидко, поспілкувалися і у бабусі лишились дуже позитивні емоції,” -– пише нам Вікторія Лозова на сторінці в Facebook.

Через велику кількість отримувачів допомоги, які постраждали через війну, було визначено пріоритетні критерії при реєстрації і тепер нею можуть скористатися:

  • домогосподарства, переміщенні протягом останніх 30 днів, розташовані на відстані 30 кілометрів від районів активних бойових дій, або з тимчасово окупованих територій;
  • домогосподарства у районах активних бойових дій;
  • домогосподарства на нещодавно звільнених територіях.

Про наступний етап реєстрації і видачі грошової допомоги ми повідомимо на сайті www.martin-club.org та нашій сторінці в Facebook