08 October 2024, 09:27

МАРТІН-клубу — 25!

МАРТІН-клубу — 25!

Місце народження — місто Макіївка, Донецької області.

Місце проживання з 2014 року — місто Дніпро.

Голова організації — Viktoriya Fedotova

Дата народження — 6 жовтня 1999 року. Насправді — на чотири роки раніше, коли творча молодь Макіївки — музиканти, поети, художники, педагоги та журналісти об'єдналися заради спільної місії — допомагати безпритульним дітям. Але офіційний відлік розпочався саме у 1999-му.

Відтоді ми разом:

— рятуємо і захищаємо;

— вчимося і навчаємо;

— розвиваємо і розвиваємось;

— боремося з насильством і адвокатуємо права людини;

— створюємо безпечні простори;

— надаємо юридичну, психологічну, гуманітарну і соціальну допомогу.

Гурт місцевих активістів перетворився на масштабну всеукраїнську організацію, яка має вагу і авторитет серед колег і партнерів. МАРТІН-клуб є імплементаціним партнером поважних міжнародних організацій, серед яких Фонд Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine, Norwegian People's Aid, NRC, Mercy Corps, International Rescue Committee in Ukraine, з нами в різні часи працювали GIZ Ukraine, Rotary Club Offenbach-Dreieich, Dobra Fabryka - Karmimy, leczymy, uczymy, dajemy pracę, наш вірний і постійний партнер - Julenka e.V. - Verein zur Förderung von Jugendlichen in der Ukraine.

МАРТІН-клуб сьогодні — це більше 200 фахівців-однодумців, які працюють у Дніпрі, Кам'янському, Павлограді, Кривому Розі, допомагають людям у прифронтовій зоні.

Незмінним залишається головне: в центрі уваги МАРТІНа, як і 25 років тому — дитина і родина

Більше про МАРТІН-клуб, його місію і цінності розповідатимуть люди, що його створюють щодня. Їхні особисті історії, пов'язані з громадською організацією, читайте за гештегом #цінності_МАРТІНклуба

А поки що — вітайте, бажайте, діліться своїми історіями про МАРТІН-клуб на наших сторінках у соцмережах.