20 September 2024, 02:44

Візит представниць партнера NPA

До Дніпра та Кам’янського завітали представниці нашого партнера — Norwegian People's Aid (NPA), незалежної гуманітарної організації, що працює в Норвегії та ще у понад 30 країнах світу.

NPA та МАРТІН-клуб спільно діють у двох ключових напрямках: запобігання та реагування на гендерно зумовлене насильство, а також розвиток українського громадянського суспільства. Наше співробітництво триває з 2022 року. Голова географічної секції Труде Фальч та старша радниця з питань розвитку та гуманітарної співпраці Лізбет Альбінус зустрілися з нашою командою для обговорення викликів, що постають перед українським громадянським суспільством, а також поточних потреб у сфері гуманітарного реагування на кризу.

Під час зустрічі були визначені пріоритети подальшого розвитку нашого партнерства. NPA підтримує роботу українських організацій громадянського суспільства, адже вони найкраще знають місцевий контекст та особливості регіонів. Представниці NPA підкреслили важливість постійного діалогу з партнерами, аби розуміти виклики, з якими вони стикаються, та знаходити спільні шляхи для їх подолання.

Разом наші організації вже довели свою здатність швидко адаптуватися та реагувати на потреби населення, зокрема було оперативно запущено запропонований МАРТІНом проєкт соціальної та психологічної підтримки у транзитних центрах Дніпропетровської області для жінок і дітей, які евакуюються з Донеччини. Дякуємо нашим партнерам за плідну зустріч та спільне планування майбутніх кроків!

Безпечний простір для жінок і дівчат SVIY PROSTIR реалізує ГО «МАРТІН-клуб» у партнерстві та за підтримки Norwegian People's Aid (NPA)

Sviy Prostir. Кам’янське

+38 0503044201