23 February 2023, 08:12

Тендерне оголошення про проведення відкритого тендеру із закупівлі робіт

ГО «М.АРТ.ІН-клуб» в рамках проекту UNFPA «Посилення національних і регіональних механізмів побудови адаптивної, підзвітної та економічно ефективної системи протидії та запобігання насильству за ознакою статі», компонент "Початкове фінансування для створення, відновлення або покращення спеціалізованих служб з питань гендерно зумовленого насильства", оголошує відкритий тендер на закупівлю будівельних робіт.

Дата оголошення про тендер: 23 лютого 2023 року

Термін подання тендерних пропозицій: до 09 березня 2023 року, 18.00

Предметом закупівлі є послуги будівельних робіт в приміщенні Спеціалізованої служби первинного соціально-психологічного консультування осіб постраждалих від домашнього насильства та насильства за ознакою статі Підгороднянської міської ради за адресою: Дніпропетровська область, Дніпровський район, м.Підгороднє, вул. Центральна, 25

Детальний опис товарів/послуг, що оголошуються

Строк надання послуг: протягом не більше 90 днів від дати підписання Договору.

Вимоги до постачальника виконання робіт – учасника тендеру

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України, мають досвід роботи у будівельній сфері, відповідні КВЕД надання послуг будівельних робіт, мають достатні потужності та персонал для виконання будівельних робіт у приміщенні, підготовку належної проектної документації, проведення експертизи, технічного нагляду та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір, рахунок-фактура, акт виконаних робіт)

Учасник тендеру надає організатору наступні документи:

1.  Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;

2.  Копія документу, що підтверджує податковий статус

3.  Тендерна пропозиція, заповнена за зразком (додається);

4.  Оригінал Рахунка-фактури

5.  Зразок договору на виконання робіт

6.  Документи, що підтверджують досвід (рекомендаційні листи, договори на аналогічні роботи/послуги тощо)

7.  Документи, що підтверджують фінансовий стан (довідка з банку та ін.)

8.  Лист про відповідність (шаблон листа у Додатку)

Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

1.  Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам тендерного оголошення;

2.  Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення

3.  Якість опису товару та відповідність очікуванням організатора

4.  Прийнятна ціна, умови оплати та умови надання товарів/послуг

Тендерні процедури

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою csomartinclub@gmail.com до 08 березня 2023, 18.00  року.

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання робіт.

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у електронному вигляді (у форматі PDF) надіслані учасником на електронну адресу csomartinclub@gmail.com з темою листа «тендер_будівельні роботи_Підгороднє» до 09 березня 2023, 18.00, а також у письмовій формі із зазначенням “Відкритий тендер: закупівля будівельних робіт” за адресою: Дніпропетровська обл, м.Дніпро, вул. Короленка, 31 у строк до 09 березня 2023, 18.00.  Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 09 березня 2023, 18.00, розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможця тендеру, відбудеться організатором тендеру після фінансової та технічної оцінки запропонованих тендерних пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору, які зазначені у даному тендерному оголошенні, але не пізніше 10 березня 2023 року, 12.00.

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.