08 January 2024, 06:12

Мобільні бригади працювали з постраждалими після удару БПЛА по гуртожитку

Мобільні бригади психосоціальної допомоги 7 січня виїхали на місце, куди напередодні влучив безпілотник військ рф. Постраждали кілька споруд, в тому числі і житловий будинок, де мешкали 22 родини. 

Станом на ранок 7 січня було офіційно відомо про пошкодження освітнього закладу і гуртожитку при ньому, двох багатоповерхівок та адмінбудівлі, знищення чотирьох автівок і пошкодження ще 12. 

- Наші працівники та працівниці вислухали кожного, хто до них звернувся, розпитали про потреби, надали набори гідності, в яких є речі першої необхідності. Люди переважно стривожені і налякані, особливо самотні люди старшого віку. Тому підтримка мобільних бригад і розмова з психологами та психологинями були доречні, - розповіла координаторка Мобільних бригад Іванна Величко. 

Мешканці пошкодженого будинку виявили бажання отримати юридичні консультації, всім надали інформацію, куди і яким чином можна звернутися.

Нагадаємо, що кожен постраждалий внаслідок ворожих ударів у Дніпрі може звернутися  до МАРТІН-клубу по психологічну, соціальну, юридичну допомогу.

Гаряча лінія - 099 632 7701
Юридична допомога - 096 557 75 35