27 December 2023, 03:59

З Різдвом Христовим та Новим 2024 Роком!

Шановна громадо, друзі, партнери, донори!

Подивитись звіт - ТУТ. 

Наприкінці 2023 року, вже в 25 раз ми хочемо розповісти людям про маленькі і великі справи, які ми, громадська організація МАРТІН-клуб робили в минулому році. Річний звіт - наша улюблена традиція, бо саме напередодні Різдва, коли всі підводять підсумки, робимо це і ми. Це ще один привід нагадати нам всім про те, що навколо є багато біди, але доброти і допомоги більше.

В нашій базі даних зʼявилося майже 17000 нових номерів, за кожним з них - доля сімʼї, яка отримала допомогу в важкі часи. На мапі наших дій зʼявилося більше десятка нових громад, з якими ми співпрацюємо заради людей.

Ми виросли інституційно і фінансово, ми стали більш досвідченими і професійними. І лише одне залишається незмінним: так же, як і завжди, ми цінуємо свободу, прагнемо змін, стоїмо за права людини.

Ми - велика і дієва команда фахівців, налаштованих захистити дітей, подолати насильство, простягнути руку допомоги кожному і кожній, хто потерпав від гуманітарної катастрофи, від обстрілів, тривог, розлуки з близькими. В той час, коли військові захищали нас на війні, ми робили все, щоб захистити тих, хто потребує на підтримку в мирних містах і селах.

Ми щиро дякуємо нашим донорам і партнерам, весь цей рік ми не могли б зробити і маленького кроку без їхніх ресурсів і навчання.

Хочеться сказати людям різного віку, статі, віросповідання, національності, сексуальної приналежності, соціального статусу і економічного положення: звертайтеся по допомогу.

Ми тут, ми поряд. Ми станемо підтримкою добрих змін в житті, навіть коли ніхто не знає, як допомогти, ми точно знайдемо вихід, якщо будемо діяти разом.

Щиро,

Команда ГО МАРТІН-клуб