31 Травень 2011, 04:59

Колишні безпритульні намагалися нокаутувати чемпіона світу

 

21.03.11 | БФ Пилигрим | www.republicpilgrim.org
 
 
 

Чемпіон світу у великій вазі за версіями IBF/IBO/WBO українець Володимир Кличко провів майстер-клас для кращих спротсменів-учасників Всеукраїнскої соціальної програми «Спортивну Україну будуємо разом”. Среди них - три колишніх безпритульних з Маріуполя, вихованці “Республіки Пілігрим” Чеботарьов Рома, Кім Рома та Кривий Ілля.

 Не було меж щастю маленького Роми Кім, коли він, - колишній безпритульний, вийшов на ринг із самим Володимиром Кличко.

 Рома Кім: “Він такий величезний, але я його ані краплфі не боявся і під час спарингу думав лише про те, як би мені його нокаутувати!”

 В ході майстер-класу славетний спортсмен Володимир Кличко розповів про те, чому важливо займатися благодійністю, розкрив деякі боксерські таємниці і навіть спробував себе у ролі тренера та спаринг-партнера.

 Володимир Кличко: "Коли ми з Віталієм лише розпочинали свою кар'єру, у нас не було таких умов, які є зараз у вас. Для нас важливо не лише створювати умови для спорту, відкривати зали, але й підтримувати постійний контакт з вихованцями наших залів. Впевнений, ми на вірному шляху виховання не лише гарних спортсменів, але й о и здорового поколения".

 А юні спортсмени повернулися додому з масою вражень від зустрічі з найвидатнішим боксером сучасності. Кожен з них пережив по-особливому яскраві моменти зустрічі, засвоїв деякі боксерські секрети та прийняв для себе важливі рішення.

 Рома Чеботарьов: “Просто супер, що ми змогли бути у спарингу із самим Кличко! Я думаю, що коли ми підростем, то станемо йому доброю зміною!”.

 Генадий Мохненко, директор центру дитячої реабілітації “Республіка “Пілігрим”: “Чудово, що наші хлопці так активно розвиваються на обраному ними шляху. Будь-який спорт – це прекрасно. Ми намагаємося для пілігримів створити всі умовидля фізичного розвитку. Я впевнений, що ті задатки, які вони змогли отримати у стінах “Пілігриму”, вони розвинуть на 100% і досягнуть чималих успіхів, хоча ми вже зараз ними пишаємося”.