04 April 2023, 04:04

У Кам’янському відбувся тренінг для фахівчинь Безпечних просторів

У Кам’янському відбувся тренінг для фахівчинь Безпечних просторів для жінок і дівчат з виявлення випадків гендерно зумовленого та домашнього насильства

 

ГО "Мартін-клуб" продовжує реалізовувати комплексну допомогу та підтримку для жінок і дітей у Кам'янському і Кривому Розі.

 

Безпечні простори для жінок та дівчат з'явились як сервіси додаткового захисту та підтримки під час війні в Україні. Крім занять з йоги, малювання, української та англійської мови, відвідувачки отримують фахову психологічну та юридичну допомогу. Клієнтки просторів почуваються безпечно, довіряють фахівчиням та розповідають про свої життєві труднощі. Домашнє насильство – це проблема, з якою найчастіше стикаються жінки, які відвідують простори.

 

29 березня команди безпечних просторів для жінок і дівчат Кам'янського та Кривого Рогу обмінювались досвідом по виявленню випадків насильства та отримували нові знання та навички, як якісно надавати допомогу таким постраждалим в їх містах.

 

«Фахівчині безпечних просторів для жінок і дівчат створюють атмосферу довіри та захисту, де кожна жінка почувається серед своїх та набирається наснаги для того, щоб рухатись вперед в своє благополучне життя. Наразі, команди WGSS (Women and Girls Safe Space) набули більше знань та впевненості, як забезпечити комплексну допомогу постраждалим від домашнього насильства», – зазначила тренерка Ганна Карпеченкова, експертка у сфері запобігання та протидії домашньому насильству в Україні.

 

Звернутися по допомогу до спеціалісток можна за адресами:

 

Кривий Ріг

Безпечний простір для жінок і дівчат. Вільна. Працює в мобільному форматі

 066-006-86-98

середа-неділя, 11.00 - 19.00

 

Кам'янське

Безпечний простір для жінок і дівчат Вільна.Кам’янське

пр. Тараса Шевченка, 33а

0660018698

середа-неділя, 11.00 - 19.00

 

Кам'янське

Sviy Prostir для жінок і дівчат

бульвар Будівельників, 4Б

вівторок - п'ятниця 11.00 - 19.00;

субота 11.00 - 15.00

0503044201

 

Всі заняття та послуги БЕЗКОШТОВНІ

Активності реалізуються за підтримки: UNFPA (Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні) та NPA (Norwegian People`s Aid)