15 May 2023, 11:33

Розпочався другий етап видачі грошової допомоги у Харкові та Харківській області

Громадська організація «Мартін-клуб», у партнерстві з міжнародною організацією Mercy Corps за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), поновлює програму з надання грошової допомоги громадянам, які постраждали внаслідок війни у м. Харків та громадах Харківської області.

Подавати заявку можуть люди, які не отримували грошову допомогу від інших благодійних організацій протягом останніх двох місяців. Допомога виплачується на банківський рахунок отримувача, якого визначають члени домогосподарства. Для цього реєстраторам необхідно буде надати банківській рахунок IBAN.

Для того, щоб отримати допомогу, ви маєте надати наступну інформацію:

-  Індивідуальний податковий номер

-  Номер ID картки чи паспорта

-  Кількість членів домогосподарства

-  Фактичне місце проживання

-  Номер IBAN.

Наш реєстратор може попросити вас надати банківський рахунок для переказу грошової допомоги, але він ніколи не запитає вас про CVV код (код банківської картки з трьох цифр). Ми дотримуємося суворих норм конфіденційності та не надаємо інформацію про вас або членів вашої родини особам, які не беруть участі в наданні багатоцільової грошової допомоги.

Отримати консультацію щодо умов надання грошової допомоги, а також записатися на реєстрацію ви можете за новим телефоном нашої гарячої лінії:

0 800 33 49 25

Графік роботи гарячої лінії: 10:00 - 16:00 (понеділок-п’ятниця).

Вихідні: субота, неділя.