04 November 2021, 08:59

 Наші державні партнери інформують про соціальні послуги для дніпрян

У Дніпрі тепер можна онлайн дізнатися про всі соціальні послуги, які надають у місті. В обласному центрі запустили сайт департаменту соціальної політики міськради – вся актуальна інформація тепер знаходиться в одному місці та доступна у кілька кліків, передає Дніпровська Панорама.
 
Портал доброзичливий до користувача, зазначають у профільному департаменті. Він розділений на категорії, на сайті, серед іншого, можна дізнатися про топ-п'ятірку найпопулярніших серед дніпрян послуг, наприклад, про телефон довіри або соціальне таксі, подивитися відео про них та прочитати статтю, а також завантажити потрібну інформацію як електронну книги.
 
Один із розділів сайту, який у профільному департаменті називають найважливішим – "Напишіть нам". Містяни можуть заповнити електронну форму, залишивши персональні дані та питання, на яке не змогли знайти відповідь.
 
Сайт адаптували для людей з порушеннями зору, тут публікуватимуть новини у сфері соцзахисту – українці з Дніпра. Городян обіцяють постійно повідомляти про законодавчі зміни, нові соцпослуги та гарантії, міські заходи для громадян пільгових категорій.
 
На порталі також можна знайти телефони, адреси та е-mail самого департаменту, управління соцзахисту міськради, служб у справах дітей адміністрацій районів тощо. Сайт департаменту соцполітики можна знайти за посиланням.
 
Інформація від проєкту Спільнодія при підтримці GIZ.