20 September 2017, 11:43

Horizontal' art-festival запрошує 24.09 в парк Шевченко

24/09        16:00        

Парк Шевченко, Stage(Сцена на місці колишнього Зеленого амфітеатру)

 

Запрошуємо всіх охочих прийняти участь у арт-фестивалі Horizontal’ та долучитися до благодійної акції.

 

Horizontal' - арт-фестиваль для прогресивних людей. Це простір для творчості, де різність дорівнює повазі, комунікація–прийняттю, де кожна людина–цінна, де немає дискримінації і стігми, де кожен рівний усім по праву народження. Головне на фесті - творчість та комунікація між різними поколіннями, вірами, расами тощо. Horizontal' відкритий для всіх! 

Мрійлива атмосфера осіннього парку, жива музика, зворушлива поезія, фуд-корт, різноманітні розваги для дітей та дорослих чекають на вас цієї неділі в парку Шевченка (Stage).

 

Прикрасою Horizontal' стане музика.

Пісні чарівного тріо Vetka заполонять фестиваль, наче опале осіннє листя. Незабаром музиканти вирушають у тур містами Європи, не втрачайте можливість насолодитися їхнім живим виступом у рідному місті!

Також на сцені вас чекатиме гурт The Wicker Man, який за невеликий час уже встиг полюбити дніпровський глядач. Наприкінці літа музиканти презентували свій перший альбом - Quintessence.

Відкри ємузичну сцену арт-фестивалю 24 вересня о 17:00 проникливий виконавець авторських пісень Max Paragraph. Він співає про те, що насправді любить. 
Музичне меню також складатиметься з виступів груп Kimnata Grethen та Abrahams Kids.

 

Соціальний компонент #Horizontal - це Філіп. Колись, ще до його народження, його батьки були волонтерами притулку, для безхатніх мам і дітей. Потім була війна, і Філ став переселенцем, а ще стало зрозуміло, що у хлопця аутизм (РАС), і його нагальніша потреба - дуже недешева реабілітація, з якою неможна почекати. Бо плине дитинство, і разом з часом уходять можливості відновлення здоров'я дитини. Мама ТатьянаАфанасьева (Tatjana Afanasjeva) працює на трьох роботах, щоб у Філіпа була ця реабілітація, і ми теж хочемо їм допомогти. Тому на фесті ми будемо обмінювати смаколики і красу на ваші пожертви на навчання для Філіпа Афанас'єва. І ще розповімо вам про таких людей, як Філіп- людей, що незавжди розуміють мову, але завжди - любов і радість, що дає музика і людська комунікація.
 

Музика: 
- The Wicker Man 
- Max Paragraph 
- Vetka 
- Kimnata Grethen 
- Abrahams Kids 

Поезія: 
- Matveev
- Sasha Lukjanenko

 

Фуд-корт

Гончарна майстерня Малювання

Sand-art.

 

Вхід безкоштовний

Організатор фестивалю ГО МАРТІН-клуб

Контактна особаГанна Сорокіна, 0667314502