24 January 2018, 09:18

Анонс: 3 лютого Арт-фестиваль HORIZONTAL’

 

Арт-фестиваль «Horizontal’»- культурно-соціальний проект громадської організації «Мартін-Клуб».  Ідея заходу в акцентуванні уваги на проблемах комунікації у певних прошарках суспільства.  Міні-фестиваль стає простором для самовираження, територією, де всі є рівними за правом народження і об’єднанні за допомогою мистецтва. Головними лишаються творчість та повага один до одного. 

3 лютого «Horizontal’» відбудеться вже вдруге. Цього разу івент присвячений різноманіттю культур. До участі у міні-фестивалі залучені представники різних національностей, які поділяться традиціями своїх рідних країн. Ведучим заходу стане українець Василь Коваленко – мандрівник, який проїхав автостопом 12 країн, майже не маючи грошей.

Важливим компонентом стане музичне наповнення, усі виконавці є різні за стилем. Серед них витончена «SOFI», емоційно-ліричне тріо «vetka»,  майстри drumandbass«TheVirophage» та «KursValut» - творці синтетичних інсинуацій. Не обійшлося і без поезії, яка перетвориться на справжній перформанс у виконанні Вікторії Тимонової, Аліни Стаменової та Олександри Ткач. 

Майстерня «Чай красит» дозволить гостям міні-фестивалю доторкнутися до прекрасного та створити своїми руками картину або гравюру.

Ховатися від зимових морозів «Horizontal’» буде за адресою пр. Дмитра Яворницького, 111 (прохід у двір через арку). Початок о 16:00, вхід безкоштовний.

«HORIZONTAL’» on-line:

Fb: www.facebook.com/horizontal.fest/
Instagram: www.instagram/com/horizontal.fest 

Контакти:

E-mail: ann.dp.sorokina@gmail.com

Тел.: +38 (066) 731-45-02 – Анна Сорокіна