28 October 2015, 11:34

Початок проекта «З_ТОБОЮ»

«З_ТОБОЮ»: проект-діалог громади Дніпропетровська та Маріуполя з людьми, що мешкали тут завжди і людьми, яких привела до цих міст війна.
• Учасники проекту – активна молодь, в тому числі виходці зі сходу України.
Продукт проекту - комунікаційна платформа для порозуміння
• Завдання проекту – включення в життя міст нових громадян, що змінили теріторію проживання внаслідок окупації та війни на сході України.
• Технологія проекту – Форум-театр
Форум-театр (театр Пригноблених) – інтерактивна соціальна технологія, вона є потужним і гнучким комунікативним інструментом. Він визначається як система вправ, ігор і методів допомоги людям розвинути в собі широкий спектр бачення світу і себе в суспільстві.
Запрошуємо на тренінг для тренерів, після якого учасники зможуть використовувати технологію для роботи з людьми одразу ж.
Обіцяємо навчити методиці Форум-театр, побудові діалогів з громадою, ефективним комунікативним засобам через використанні соціальних мереж.
Тренери проекту навчалися технології у засновника методу Аугусто Боаля, Бразілія, мають досвід її застосування для поствійськових громад Балканських стран, Чечні, в межах проектів ЄС.

До участі запрошується молодь з волонтерських ініціатив, громадських об’єднань, політичних партій, релігійних організацій, ініціативних груп, державних структур, студенти.
Графік проведення тренінгів (навчання обох команд за однаковим контентом програми)

•TIM1 (активісти з Маріуполя та Дніпропетровська): 6-8.11.2015 тренінг в Маріуполі, 4-6.12.2015 тренінг в Дніпропетровську

•TIM2 (активісти з Маріуполя та Дніпропетровська): 27-29.11.2015 – тренінг в Маріуполі, 11-13.12.2015 – тренінг в Дніпропетровську

050-58-48-613

Умова участі у навчанні готовність працювати на користьУкраїни, громад обох міст та організації, яку учасники представляють, в тому числі і в міжвибочий термін вік від 18 до 28 років
Оплата проїзду, проживання, харчування та матеріалів для тренінгу буде оплачена з проекта «З_тобою»

Проект «З_ТОБОЮ» зберігає політичну та релігійну незаангажованість

Проект здійснюється за підтримки Програми Розвитку ООН в Україні та Уряду Японії в межах проекту «Швидке реагування на соціальні та економічні проблеми внутрішньо переміщених осіб в Україні